SOS Ázia

03.01.2005 Celý región

Občianske združenie Človek v ohrození vyhlasuje verejnú zbierku „ SOS Ázia“ , ktorej výnos bude určený na pomoc obetiam prírodnej katastrofy, na ...
Občianske združenie Človek v ohrození vyhlasuje verejnú zbierku „ SOS Ázia“ , ktorej výnos bude určený na pomoc obetiam prírodnej katastrofy, na likvidáciu škôd a na pomoc pri obnove postihnutých oblastí v juhovýchodnej Ázii.

V súčinnosti s partnerskou českou organizáciou Člověk v tísni zabezpečíme efektívne využitie darov, o čom budeme verejnosť informovať prostredníctvom médií a webstránky:
www.clovekvohrozeni.sk

Podmorské zemetrasenie a tsunami zmenia život celej generácie ľudí na Srí Lanke, v Indonézii, v Thajsku. Zničujúce vlny priniesli ľudské tragédie, biedu, nedostatok vody, choroby, zúfalstvo. Celý svet hľadá najúčinnejší spôsob, ako vrátiť život a nádej do postihnutých oblastí. Dôležitá je nielen záchrana ľudí, ale aj obnova obydlí, škôl, nemocníc a iných zariadení. Slovensko zatiaľ v porovnaní s inými európskymi štátmi pomáha menej ako by mohlo a malo. Združenie Človek v ohrození už päť rokov účinne pomáha na Balkáne, v Čečensku, v Iráne, v Afganistane a na Kube. Veríme, že pomôžeme aj juhovýchodnej Ázii.

Číslo účtu verejnej zbierky:
266 052 0502 / 1100 Tatrabanka
 

Vyberte región